Riante huursverlaging afgedwongen via de Huurcommissie

Sinterklaas kapoentje,

Wie gooide er wat in mijn schoentje ?

Inmiddels is het eerste Sinterklaaskado al binnen.

De uitspraak 14.11.2011 van de Huurcommissie stelt de bewoners alsnog in het gelijk. De uitspraak geeft aan dat het resultaat een tijdelijke huurverlaging is ingaande per 01.09.2010.

Deze tijdelijke huurverlaging van 40 % geldt totdat door Vestia aantoonbaar is gemaakt dat de huizen weer 100 % in orde zijn. Kortom,  is de NULMETING reeds onderweg ???  

Interview_met_Christa_van_Dun.mp3 – audio

Bewoners Spoorwijk nog niet helemaal blij (met audio)

De HaagFM 18.11.2011De bewoners van de huizen in Spoorwijk waar jarenlang problemen waren met de ventilatie zijn nog niet helemaal blij. Ze kregen deze week gelijk van de huurcommissie in hun zaak tegen woningcorporatie Vestia.

Bewoners van de Rudolf van Brammenstraat en de Vosmaerstraat hoeven 40 procent minder…Lees meer

SP feliciteert “Effe puffe? Liever niet!”

SP Den Haag 17.11.2011 De SP feliciteert de actiegroep “Effe puffe? Liever niet!” met hun overwinning bij de Huurcommissie. De SP heeft al sinds september vorig jaar contact met de actiegroep en bood ondersteuning bij verschillende acties.

Zie ook:

Huurders Spoorwijk krijgen huurverlaging

RTVWEST 17.11.2011 DEN HAAG – Bewoners in twee straten in de Haagse Spoorwijk hoeven van de huurcommissie 40 procent minder huur te betalen. De bewoners van de 31 huurwoningen aan de Rudolf van Brammenstraat en de Vosmaerstraat hadden bij de huurcommissie een zaak aangespannen tegen woningcorporatie Vestia. Lees verder

Bewoners Spoorwijk krijgen huur terug

Den HaagFM 17.11.2011 Bewoners van twee straten in de Haagse Spoorwijk hoeven van de huurcommissie 40 procent minder huur te betalen. Ze bewoners van de woningen aan de Rudolf van Brammenstraat en de Vosmaerstraat hadden bij de huurcommissie een…Lees meer

Huurders Spoorwijk krijgen huurverlaging – Westbusiness.nl

Bewoners Spoorwijk krijgen huur terug – DenHaagGaatLoos.nl

Nieuws.nl – Bewoners Spoorwijk krijgen huur terug

Published by

jandewandelaar

Ik wandel graag door Den Haag met mijn camera in de hand. En elke keer weer opnieuw ben ik hoogst verbaasd.