Stand van zaken per 30.01.2014

30 Januari 2014 is in Spoorwijk benoemd tot Kouwe Klauwedag.

Kouwe Klauwe.

Vandaag 30 januari 2014 zit iedereen hier in de kou vanwege een grote stroomstoring. Hierdoor werken dus  de warmtepompen niet meer.

Dus maar een extra deken of met je jas aan in de huiskamer zitten Lekker fijn he ???

We hebben hier dus geen gasaansluiting anders hadden we tenminste nog een gaskachel in huis om aan te zetten.

De hele wijk zit namelijk gedeeltelijk zonder stroom. Hierdoor worden wij dus extra getroffen omdat de warmtepomp ook op stroom werkt. Dus geen warm huis en ook geen warm water.

De andere bewoners van de oudere woningen hebben gelukkig gas en zitten dus in ieder geval niet in de kou. En ook hebben ze dus wel warm water.

Afwachten.

Verder hebben wij nog steeds niks vernomen van het onderzoek dat is verricht, in opdracht van de rechter.

Ondertussen hebben diverse bewoners al weer een paar maal zonder warmte en zonder warm water gezeten. Dus de ellende van de warmtepompen gaat gewoon door. Het is gewoon vechten tegen de bierkaai.

De rechter bepaalt gewoon even dat de huren weer omhoog mogen en de door ons, bij de huurcommissie, verkregen huurverlagingen worden door de rechter gewoon maar even nietig verklaard.

Dus wat kan je in hemelsnaam als huurder nog verder doen? Heeft er dan helemaal niemand invloed op de “legale” maffiapraktijken van Vestia en Eneco ???

De bewoners alhier leven nu al weer ruim meer dan 10  jaar in deze ellende !!! Het wordt nu toch weleens een keer tijd dat dit stopt !!!

Published by

jandewandelaar

Ik wandel graag door Den Haag met mijn camera in de hand. En elke keer weer opnieuw ben ik hoogst verbaasd.

2 thoughts on “Stand van zaken per 30.01.2014”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.