Huurverlaging en de aanpak van de Losse Eindjes.

De Huurcommissie kwam met haar uitspraak op 14.11.2011. En daarna volgde dus die brief van Vestia dd. 24.11.2011 over de Huurbetaling. Per woning verschillen de huurprijzen onderling. Daarom  zullen zij een bezoek gaan brengen aan de bewoners.  Om zo per adres de nieuwe huurprijs (tijdelijk zo’n 40 % verlaagd) te kunnen bepalen. Deze nieuwe huurprijs gaat vervolgens in per 9 januari 2012. Er volgt hierover nog een brief aan alle bewoners medio 12 december 2011.

Nadat alle woningen op orde zijn en alle problemen zijn verholpen zal,  in overleg met de Huurcommissie, worden bepaald wanneer de huren weer verhoogd mogen worden. Zij zullen dit nauwlettend in de gaten houden.

Er waren dus nog wat losse Eindjes.

Dit kwam gisteren namelijk weer pijnlijk aan het licht toen de bewoners van Rudolf van Brammenstraat nr 8 weer aan de deur kwamen met de vraag of dit normaal was !!!!!

This slideshow requires JavaScript.

Schimmel op de muren van de slaapkamer. Schimmel op de vloerbedekking van de slaapkamer.  Zilvervisjes in overvloed aanwezig. En ook scheuren in de muren van de badkamer. 
 
Nee, dit is zeker niet normaal maar bij Vestia blijft men volhouden dat ze klaar zijn en bij iedereen aan de deur zijn geweest. En dat er geen klachten meer zijn bij de bewoners.

Ook deze klacht is gemeld bij Vestia.

Published by

jandewandelaar

Ik wandel graag door Den Haag met mijn camera in de hand. En elke keer weer opnieuw ben ik hoogst verbaasd.

9 thoughts on “Huurverlaging en de aanpak van de Losse Eindjes.”

  1. Susan M., 27-07-2010 11:15 Ik woon al 6 jaar in een woning van de woningbouw,ruim 2 jaar terug zijn de woningen gerenoveerd en zijn r boven mij nieuwe buren komen wonensinds die tijd heb k last van de buren en de installatiesysteem van het water het ins systeem s na de renovatie een ramp elke nacht hoor je om de paar min. een knall,of dat r een luik s die dicht valt..dat s op het moment als iemand van het complex de kraan of de wc gebruiktmevr. boven mij s doof en kan alleen heel hard gebrekkig praten…en heb ook vaak ruzie met haar zoon scheeuwen, deuren gooien dat wel 4/5 keer pw (snachts)daarbij gebruiken ze wel 10x de kraan in een uurhier ben ik al ruim 2 jaar mee met de woningbouw noteren hoeveel keer p w,bellen,gesprekken..gister zat k r weer om 9.00 uur heb gezeg ga niet weg voordat r NU wat aan gaat gebeuren en dat een compersatie wel op zijn plaats swelke stappen kan k gaan ondernemen..want heb totaal geen woongenot meerkan niet meer slapen en raak overspannen r van,ben zo moeeee Reactie infoteur, 07-09-2010In uw geval is er geen sprake van geluidsoverlast door buren maar wel van grote overlast. Indien overleg met uw woningbouwvereniging niets oplevert kunt u zich wenden tot de huurcommissie en daar huurverlaging aanvragen. Doorgaans is dit wel een aansporing voor woningbouwverenigingen om in actie te komen.

  2. je kan weinig geld hebben en toch rijk zijn in de zin van gelukkig zijn. Daar wordt niet naar gekeken. Een aantal bewoners van Vreewijk voelden zich gestigmatiseerd doordat de deelgemeente Feijenoord Vreewijk als armste wijk aangaf.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.